Family guy

2010-07-31 / 20:35:57
kollar på Family guy marathonet ;D fast det e typ bara10 avsnitt, så det e mer family guy kväll än marathon!

Säsong 3: Avsnitt 20: Road to Europé
Säsong 4: Avsnitt 6: Petarded
Säsong 7: Avsnitt 13: Stew-Roids
Säsong 2: Avsnitt 17: He's Too Sexy for His Fat
Säsong 1: Avsnitt 1: Death Has a Shadow

Säsong 7: Avsnitt 2: I Dream of Jesus
Säsong 4: Avsnitt 14: PTV
Säsong 7: Avsnitt 8: Family Gay

Säsong 6: Avsnitt 4: Stewie Kills Lois
Säsong 6: Avsnitt 5: Lois Kills Stewie    




edit: nu e "marathonet" slut, dom kunde ha valt bättre avsnitt men det va bra iaf

zodiac

2010-07-31 / 16:35:45
kollar på ngt program om medier som letar efter Zodiac mördaren, när programmet är slut så ska jag kolla på en film med samma namn som handlar om zodiac mördaren, spännande. han typ skickade kodade meddelanden till polisen och massa sånt, vet inte så mkt om honom så då blir filmen ännu mer spännande ;)

shift

2010-07-31 / 16:08:54
har varit ute och handlat lite, köpte lite smaker till sodastreem, en ny läderjacka, lite godis och dendära stimorol shif raspberry to mint, det va hallonspmak i typ 3 sekunder, men det va coolt iaf att den böt smak ;D

x10 mini pro

2010-07-31 / 14:50:14
har bestämt vilken telefon jag vill ha, och som rubriken säger så e det en xperia x10 mini pro. Den var ju för i helvete nästan lika stor som en tändsticksask!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!111!!!!!!!!1!!!!!ett!! den va skitgullig  ;D ;D ;D och man kan köpa rosa skal til *happyface* seriöst, den e löjligt liten, den är bara 9 cm hög!!

Mtv (:

2010-07-31 / 11:06:02
sitter i soffan och kollar på Mtv det e Beyoncé official top 20 det e grymt irriterande att allt är typ blått!!! menmen det e bara att stå ut, alla får ju skitvita tänder iaf fast det känns ändå fel när himelen och vattnet är orange.

det kmr va dålig uppdatering för ska till barkarby och känna på olika telefoner, för jag ska köpa en ny för hatar den jag har nu, Köp aldrig LG GW 520 dom SUGER!!!!! sen så kanske jag skulle va men jossenisse idag.

skorna jag köpte igår va seriöst dom ultimata skavsårsskorna xD fast man behöver ju inte dra upp dregkedjan hela vägen

lqtm

2010-07-30 / 23:53:53
kollar på supernatrual, det e typ nästan som fringe fast det är bara 1 dimension ist för 2. det e typ alla hjärtansdag special elr ngt (haha dom sänder ju verkligen inte avsnittet lite försent va?), dom måste stoppa en galen cupido elr vad den lilla flygande tjockis ängeln heter.

har varit ute med jossenisse och giraffen idag (därav den superdåliga uppdateringen), fett med najjs, har typ inte sett som sen typ ngn gång i Juni. jag och josse ska va imorron också fast det e typ bara på dan för på kvällen så skulle hon kolla på film med ngn ;D

Jävla Idiot!!!

2010-07-30 / 23:07:03
hade varit i Centrum med mamma för jag skulle ju köpa ett par nya skor, sen när vi åkte hem så var det ngn snubbe som kom från stockholms hållet som typ trodde att han hade förtur i rondellen vilket han då inte hade, så han kör nästan på oss




sen lixom ligger han typ en halvmeter ifrån oss när han kör som om han typ försöker putta till oss, så då typ små bromsar mamma lite så att han ska göra större mellanrum mellan oss. sen kommer det en till rondell, så är det ett ganska stort mellanrum mellan två bilar, så mamma kör in där för dendära snubben va skit obehaglig.
sen när vi ska in på Lidl så kör han också in där och medans jag och mamma letar efter en bra parkeringsplats så genar han mellan en massa bilar och kör skitsnabbt mot mig och mamma så vi måste flytta på oss för annars så skulle han ha kört på oss :s

asså jag har hans reg nummer och så men vet inte om jag och mamma borde anmäla eftersom han aldrig körde på oss

shopping ;D

2010-07-30 / 13:06:16
ska köpa nya skor idag, yaay ;D ska lämna tbx ett par skor också som var lite stora också, tur att det fortfarande e öppet köp på dom ;D

ska va med Emelie sen efteråt, hon måste  in på sjukan och kolla handleden för hon trillade och skadade sig =( hon skulle typ till enköpings lassarett så det kommer ju ta tusen år när hon är där eftersom alla läkare och sköterskor går typ runt och frågar varann vad dom ska göra i helgen och en massa sånt skit, så dom e super sega!!!

Minns en gång när jag skulle dit och röntga armen, för dom stänger typ röntgen klockan 9 på kvällen så javar tvungen att komma tbx på morronen.
och då när jag skulle åka hem så hade dom satt på en skena på min arm ifall att jag hade brutit armen, sen när jag kmr tbx på morronen så får jag sitta i väntrummet typ 2 timmar så kmr det e sköterska och klipper bort skenan och tar röntgen bilderna.
Sen så får jag sätta mig i ett annat väntrum i ca 4 timmar till sen så kommer en annan sköterka och säger att hon kommer för att ta bort skenan och att det snart skulle komma ngn och ta röntgen bilder och jag ba ehh dom har redan tagit röntegbilderna och sköterskan ba aha, amen då ska jag gå och framkalla bilderna. så fick jag sitta där ytterligare en timme innan hon kommer och säger att jag har brutit armen, så sätter hon på en ny skena och skickar hem mig.
Tänk att det tog 7 TIMMAR (!) för en röntgen bild, jag tycker att det e helt CP!!!!!

usch

2010-07-30 / 00:16:51
asså usch, har värsta stora svarta skorpan på min navvel piercing av sårvätska, men ska tvätta bort den imorron, för det e ganska ofräscht att ha ett big mama sår på magen :S

Meddelande till er som har piercing som är sårig eller inte har läkt helt än:
koka upp 2 dl vatten och häll på 0,5 tsk salt (helst havssalt) och låt det svalna lite så du inte bränner dig, och låt det helst va ljummet, dränk en kompress i saltlösningen och lägg på piercingen.

Om det är sårigt så ska du lägga på det 2 gånger om dan i ca 1-2 minuter varje dag tills såret är borta, PILLA ALDRIG BORT EN SKORPA!!!!!!!!!!!!!!!

Om det inte har läkt ordentligt, lägg på lösningen Minst 3 ggr i veckan i 10-15 minuter åt gången så läker såret fortare

SKÖLJ ALLTID MED LJUMMET VATTEN EFTER SÅ ATT INTE SALTET FÅR HUDEN ATT TORKA!

saltlösningen håller i 24 timmar i kylskåpet.

tough choice

2010-07-29 / 22:08:53
hmm, nu e frågan, ska jag kolla på Fringe eller Criminal minds??


jag vet att typ ingen bryr sig men iaf, kan ju kolla på fringe tills kvart över och sen byta till criminal minds, men då kmr jag typ missa en kvart av CSI sen, varför måste dom alltid sätta dom bra programen på samma tid?!?!?!

Byt låt med ett leende

2010-07-29 / 21:56:20
okej detta är en ganska gammal uppfinning, har funnits i över ett år men ändå ganska coolt.

Mimi Switch har tagit headsetet till en ny nivå, innan så kunde människor tycka att men var knäpp för det såg ut som man pratade med sig själv, men i själva verket så pratade man i headset, som var relativt nytt då. men nu är det ännu nyare, Mimi gjorda så att headsetet känner av när ansiktsmusklerna rör på sig, så man kan byta låt genom att le/lipa, ganska collt fast jätte jobbigt om man pratar med ngn och och har ena luren i örat att den byter låt efter varje ord man säger.



Källa

Jackson <3

2010-07-29 / 21:43:07


haha älskar dethär klippet, Jackson Rathbone, aka. Jasper från Twilight filmerna beskriver Eclipse crew

CSI

2010-07-29 / 21:19:38
sitter i soffan och myser med freeway cola och ostbågar (jag vet, världens bästa torsdags mys) och kollar på ett gammalt CSI avsnitt, sen e det fringe, jag älskar torsdagar <33


bilderna e såå himmla tagna från google men kameran e trasig och min mobil e cp

hmm

2010-07-29 / 21:01:09
ja, jag sa ju att jag skulle börja blogga mer, så man kan lika gärna starta med det nu xD

Idag har jag inte gjort så mkt, min syssling är här, hon har kommit ända från Umeå, men jag får typ inte en stund med henne för mig själv eftersom hon är med min syrra Moa helatiden, och moa låter mig typ inte vara med henne heller, så det e lite tråkigt.

Längtar tills min älsklings Elin ska komma hem från Ullared, den lyxputten. Men hon tänkte ju vara snäll och köpa Jonas Brothers 3D concert till mig när hon var på gekås, men tyvärr så var den slut, men det är ju tanken som räknas ffs! menmen får väl gå och köpa ett par skor imorron, när det ändå e rea så man måste ju köpa innan det tar slut elr hur??

Min nya blogg

2010-07-29 / 20:42:19
Har nu bytt från faalajf.blogg.se till myrah.blogg.se ;D kommer ny att blogga mer eftersom detta är ett mkt enklare namn att kommaihåg ;D