Ny säng!

2011-12-21 / 20:14:42
Hihi, nu slipper jag sova på en madrass på golvet! Så det har blivit en uppgradering från en 90 säng till en 120! Har ingen bäddmadrass än till den stora, så det ser jätte muppigt ut med en 90 bäddmadrass på en 120 resår hehehehe, men ah mamma ska åka och köpa en ny imorgon! sen så ska vi möblera om i mitt rum eftersom sängen är aningens större så kan men inte ha huvudgaveln mot väggen för det står ett element ivägen.

Bloglovin'

2011-12-20 / 11:35:28
Har nu skaffat bloglovin' till min blogg :) Så alla er som vil följa mig kan hitta mig där :)
Det är bara att klicka på länken :) Följ min blogg med Bloglovin

Underbara lärare

2011-12-19 / 19:52:19
Här kommer ett klipp på mina underbara lärare från Potentia Education ;)
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA älskar'T

tandis

2011-12-19 / 19:48:51
Har varit hos tandregleringen i Enköping idag för att kolla om jag behöver tandställning för korsbettet jag har vid kindtänderna och om dom kunde stänga igen en glipa jag har där allt jag äter brukar fastna och gör jätte ont! ;en han sa att jag inte behövde det men att han rekommenderar att jag sover med en nattskena för jag har en käke där käkbensplattan är slita och nattskenan skulle frigöra den från ganska mycket tryck under natten.
bild från google

Ingen säng

2011-12-18 / 14:12:12
Vaknade imorse av att min hund hoppade upp i min säng, men jag orkade inte ha honom där, så jag puttade ner honom och samtidigt hörde jag någonting knaka till, men jag brydde mig inte så mycket för en fjäder i min säng är trasig så den låter till ibland. sen när jag gick upp och åt frukost så hade jag glömt bort att det lät till så när jag sedan skulle gå och lägga mig för att kolla på CSI på min dator så känner jag hur ett ben och träramen under (har en resårmadrass med en tunn träram under och sedan ben som sitter fast på det.) har gått sönder, så ah, jag kommer inte kunna sova i en säng inatt utan det blir till soptoppen med den och sova på en madrass tills jag har fått en ny (ska få en gratis säng av min kompis farfar, han ville inte ha den så kommer få den gratis, resårmadrass och en sängram :) )

Massa happyface :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

2011-12-16 / 14:23:51
Känner mig riktigt glad just nu! vet inte om det är för att det är helg eller för att det är så skönt att äntligen slippa tabletterna! :D
Så bara för att dela med mig av glädjen så har jag en 50 kr rabattkod till Cdon.com: xY88Me4Sb
(gäller ej on-demand produkter)

Fysik lektion

2011-12-16 / 08:33:58
Sitter här på fysiken med Zara och gör ingenting för vår lärare är inte här ;D stooor glädje! sen måste vi gå tidigare för att hinna till tåget!
My-Terese fyller år på måndag, så dä ä fäst på lördag.
tjooo bräää alla människor ;)

Tjatja bloggen!

2011-12-15 / 19:49:49
Ligger i sängen, äter Nachochips och kollar på.... Detective Conan ;)
Ursäktar en gång till för blogginlägget under, var jättesur och jätte trött och mådde inge bra i allmänt. men nu har jag tagit den sista antibiotika tabletten, så jag borde börja må bättre tills helgen ialla fall :)
Haha lite kul om man tänker efter att antibiotika egentligen är mögel i tablettform...
Imorgon så ska vi åka till riksdagen med klassen, så det kommer att bli en rätt så chill dag!
En idiot, aka min matte/fysiklärare, skulle ha haft matte nationella del 4 idag med alla elever (den muntliga delen) men nej då, för så snackar han bort hela matten, sen pratar han bort halva fysiklektionen så bara en grupp hinner med att prata med honom -.-' så nu tvingar han oss att komma till skolan på morgonen så han ska hinna med alla grupper, men vi måste gå mot tåget efter halva lektionen så han kommer bara hinna med 1 max 2 grupper och min grupp är den näst sista... så funderar på att skippa den lektionen oc ta lite sovmorgon istället ;)

Sacre Bleu

2011-12-15 / 09:53:25
ADSJLÖFPIEDHWNSKÖFXCPIADKSNXFCOPICKANS;X!
Det är vad jag tycker just nu om att vi måste skriva goddamn debattartiklar om rinkebysvenska! asså WTF?! jag mår piss tack vare mina tabletter, men jag måste sitta i skolan i 2 facking timmar för att göra en debattartikel som absolut inte får göras hemma! Asså det är en debattartikel, vad tror ni att jag ska göra? fuska?? Vi måste ju ändå mejla dom via urkund till vår lärare (program som kollar om man har kopierat från internet) så det går ju FFS inte att fuska!
Jag e jättesur på min svenskalärare som inte fattar att man inte ska ha typ bara 2 timmar på sig för att göra en debattartikel! Det tar tid att komma på något bra så sluta klaga på mig när du går igenom mitt betyg om att jag upprepar mig för mycket!
Det e vad jag känner!
Ursäka mig för detta damputbrott, men jag behövde få ut min ilska på nånting, och det var antingen slå nånting eller skriva av mig på bloggen, så ah, det blev bloggen!

Conan Edogawa, Detective.

2011-12-14 / 19:49:08
Ligger nerbäddad i min säng ock kollar på några Detective Conan avsnitt (Anime-serie för er som inte vet vad det är) har kommit till avsnitt 130 på dom med engelskt tal och avsnitt 124 på Japanskt tal m engelsk text. Smartskaften har dubbat serien har inte fattat i vilken ordning dom Japanska avsnitten kommer i så alt bilr lite omvänt! Det är väldigt få av dom ja gkänner som vet att jag älskar manga och anime, men nu vet alla som läser detta om det :D
Shinishi Kudo (huvudpersonen) får i sig ett otestat gift av en hemlig organisation vilket gör honom till en 7 åring igen
Conan Edogawa (Shinishi Kudo) Börjar bo hos Ran Mouri, en tjej som Shinishi är kär i, och hennes pappa Kogoro Mouri, detektiv. Conan/Shinishi hoppas på att Kogoro ska få ett fall där han kan komma i kontakt med dom som gjorde honom liten.
Ran Mouri, barndomsvän och kär i Shinishi Kudo
Världens sämsta detektiv, Kogoro Mouri
Under jullovet så tänkte jag ta några gratiskurser online i japanska, mangan har verkligen fått mig att älska språket, så charmigt!

w00p w00p

2011-12-14 / 17:54:24
Hej alla glada! (och sura,ledsna och andra känslor)
Märke nyss att mina tidsinställda inlägg inte har kommit upp, måste ha blivit något fel när jag skulle ställa in tiden...
aja, men Nationella gick bra idag, eller det känns iaf så, vet ju inte om det har gått bra innan jag har fått tillbaka provet ;)
Har lyckats samla in 3200 poäng på min EF crew sida, man behöver 4550 för en iPhone, men jag har några Brochure requests so mjag inte har fått poäng för som jag ska få in ca 500 ifrån, sen ska jag få in ytterligare 600 poäng, 300 för street action och 300 för att ha berättat för klassen om min resa! så 3200+500+600=4300 så det fattas bara 270 poäng! det är ju ingenting!
Så för er som är intresserade av en språkresa kan beställa en helt Gratis katalog på my.ef.com/my.lindén
Snart så ;)

28 invites

2011-12-13 / 20:34:01
Jag jobbar för EF språksesor genom att göra reklam för domoch annat grejjs, och jag får poäng för det, och för dom poäng jag samlar in så kan man välja olika priser (jag siktar på en iPhone 4 olåst) och man får också poäng per invite, och nu har jag setat och letat igenom min facebook efter människor som inte sulle bli sura om jag skulle skicka en invite till dem ;)
Så om någon skulle vilja beställa en gratis broshyr så är det bara att gå in på www.my.ef.com/my.lindén och fylla i (i dendär orange/gula prylen på sidan)
Får 50 poäng per broshyr beställning, så alla gullungar som skulle vilja hjälpa mig till en iPhone eller läsa mer om vad det innebär att åka på språkresa får jättegärna beställa! (det är HELT GRATIS!) :*

Nationella prov

2011-12-13 / 16:42:26
vi har nationella prov imorgon, så håller på att fixa några tidsinställda inlägg så ni ska få ha någonting att läsa medans jag måste räkna matte.
Känner mig riktigt otaggad så det finns inte! Har fått antibiotika tabletter som jag måste ta 3 ggr/dag som gör mig sjukt utmattad i hela kroppen och har inte kunnat prestera så bra alls i skolan tack vare dom. så ah, det gör ju så att det  känns som om jag kommer att faila rejält

Lång rast!

2011-12-13 / 11:48:18
Ingen Svenska idag :D fast vi kommer att ha 2 timmar på torsdag istället :(
Haha Luciatåget var sååå gulligt! och dom sjöng ganska falsk, men alla småbarn gör ofta det!
Aja men nu ska jag iaf försöka att plugga matte på denna 3 timmar långa håltimme, men med tanke på att jag har datorn framför mig så kommer det säkert inte att gå så  bra, men försöka går ju ;)

Goooood moooorgooon!

2011-12-13 / 08:36:51
Känner mig helt handikappad för jag använder min PC just nu... använde min kära mac igår, men den ska jag ha med mig till skolan (fick den av skolan så vi ska kunna jobba effektivare och man måste ta med den hem efter att skoldagen e slut) och då måste den vara fulladdad för att orka med hela dagen. så från en stoooor mac till en liten NetBook.

ska snart klä på mig och traska iväg till skolan och äta lite fika och kolla på små gulliga femåringar som ska ha luciatåg för alla oss i ettan på gymnasiet.

Åt lussebulle, pepparkakor och iste till frukost som mamma kom in med nu på morgonen.
Men jag måste nog logga ut nu så jag hinner till skolan :) Glad Lucia (säger man så??) på er alla!


såhär sur e jag just nu över att det är Lucia och det är ingen snö ute! inte kul!

XoXo/ Myrah

Low life skämt

2011-12-12 / 21:37:25
A giselle and a giraffe went into a bar. the giraff passes out because of all the drinks he had. the bartender asks the giselle "ey, what's that lying there" and the giselle answers "No, that's not a lion it's a giraffe!"
Saker man kommer att tänka på när man egentligen borde plugga CPmatte!

Lussebullsbak

2011-12-12 / 20:25:21
Njaaaee, inte riktigt något som passar mig... Försökte hjälpa mamma att rulla dom (ni vet så att dom får en S form)  medans jag stod och kämpade med att göra 1 så hade mamma redan gjort 10! Hehe säger rätt mycket om att jag inte ska baka, jag ska bara äta upp dom!
Sitter här och tänker på hur najjs det skulle vara med värmeslinga i golvet så jag slipper gå runt med skorna inomhus, så omysigt att frysa!
Sen vill jag också ge en STOOOOOR eloge till Agnes Milton för att ha kommit upp med det nya ordet 'Bålstarianer' vilket är ett annat ord för någon som bor i Bålsta.

Stor skämmes!

2011-12-12 / 19:47:27
Verkligen Stor skämmes på mig! jag är sämst på att komma ihåg att blogga! Men sånt händer (och fötter) när man går på Naturprogrammet och inte har något liv tack vare alla miljoner triljoner läxor man får av ens kääära lärare.
Oh well! Blev apglad när jag fick reda på att det inte blir någon gympa imorgon utan lite Luciafika istället! Hahahaha rätt skojjsigt att dom byter ut gympan och ger oss bullar och saft!
Nationella prov på matte 1C på onsdag, slipper iaf alla andra lektioner!
Random bild på mig från nian ;)

Tävling

2011-12-03 / 15:35:28
Jag är med och tävlar på Hotgossisps hemsida om en presentsäck. Trevligt såhär till jul. Klicka på länken för att komma till inlägget.
presentsäck jag helst vill ha:


Säck 1.

- 10 st nagelack från märket Depend i olika färger
- Ett presentkort på Kicks värt 1100 kr!
- Tandbleknings kit från Simple smile
- 3 st Victoria Secret Body Splash
- Ett par låga Converse i strl. 38