Gladiator

2011-08-14 / 18:48:18
Har precis kollat klart på Gladiator. rätt bra film om ni frågar mig, fast kejsaren verkade älska sin syster lite väl mycket :s

Har inte hittat på så mycket idag, varit med mina bryllingar, sen åkte dom och min syster upp till dalarna och kommer inte hem först på Onsdag.
Jag skulle ha följt med dom men tyvärr så börjar jag skolan på onsdag morgon och dom kommer hem på onsdag kväll :/ aja får väl bli någon annan gång då

men nu tänkte jag hoppa in i duschen och sen har jag ingen aning om vad jag ska hitta på resten av dagen



Hahahaha jag och min dåliga humor xdd

Löördaag!

2011-08-13 / 15:00:55
Idag kommer familjen Gille på besök :) så då har man städat hela dagen så nu är man jätte trött, så jag ska ta mig en liten power nap innan :)

säpä

2011-08-11 / 19:46:01
duschen funkar forfarande inte så jag funderar på att gå ner till mormor för att duscha!

hatar att stäädaaaa

2011-08-11 / 14:58:39
Blev jätte glad när jag såg att jag var klar med städningen... eller det var det jag trodde, tills jag kollade upp på skrivbordet, DISASTER!!!
Antar att det bara är att fortsätta "/
eller så tar man sig en lite tvåtimmarspaus

Skulle ha hoppat in i duschen, men varmvattensberedaren hade stängt av sig själv så jag måste vänta typ 3-4 timmar innan det finns varmvatten igen.

Tänkte kanske ta mig en liten tur till Lindex idag för jag fick ett presentkort på 500 kr i födelsedagspresent, men har inte kunna använda det eftersom jag har spenderat en månad i USA.
Saknar alla jag träffade där jätte mke, som tur är så har man WhatsApp på telefonen så man kan SMSa gratis till spanjorerna ;)

Menmen nu ska jag tillbaka till städningen antar jag

XoXo/ Mysan

3e gången gillt?

2011-08-11 / 12:21:35
Hehehe nu ska jag allvarligt börja blogga igen... få se hur det kommer gå denna gång, men som man brukar säga 3e gången gillt? eller?

Aja, just nu håller jag på att försöka städa klart i mitt rum, bara lite småsaker som ligger på golvet, men det är ändå tråkigt, så jag bloggar ist :)

Morgondagens planer är att gå ner till mormor och hjälpa henne ta hand om våran valp eftersom mamma och pappa ska ner till Göteborg och jobba.

Lördagens planer är att mina bryllingar kommer på besök, det ska bli en liten kräftskiva, jätte mysigt :)



en bild på mina käraste vänner från min usa resa
(och ett stort förlåt till Helena som jag vet inte tycker om bilden men det var den ända jag hittade atm med er tre tjejer <3)